Slotenservice

Gepubliceerd op 26 november 2021 om 10:13

Gecertificeerd voor het destructief- en niet destructief openen

van hang- en sluitwerk

Inmiddels zijn wij gecertificeerd voor onze 24 uurs service en dagelijkse taken met betrekking tot het destructief- en niet destructief openen van hang en sluitwerk.

 

Vaak is het zo dat sloten en deuren op een onjuiste manier worden geopend, waarbij veel schade aan deuren of aan de sloten ontstaat. Daar zit u als klant natuurlijk niet op te wachten. Wij zijn in bezit van een uitgebreide selectie aan gereedschappen om dit voor u in orde te kunnen maken met nauwelijks of weinig schade.

 

Enkele voorbeelden wanneer u ons kunt inschakelen zijn:
* binnen- en buitensluiting
* inbraak

 

Als u buiten- of binnengesloten of zelfs opgesloten bent heeft het niet-destructief (schadevrij) openen van de deur altijd de voorkeur. Wanneer dit echter niet lukt zal de cilinder of een deel van het slot toch verwijderd moeten worden om de deur te openen. De deur zelf blijft echter bijna altijd ongehavend en kan daardoor altijd worden voorzien van nieuwe sloten of cilinders.

 

Bij inbraak van uw woning kunnen wij meer voor u betekenen dan alleen de het openen van hang- en sluitwerk, vaak is er meer schade aangericht en als DJBS Klussenbedrijf zijn wij van alle markten thuis. Dus werkzaamheden op maat!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.